Το όραμα μιας Νέας Κοινωνίας

appan-gmail

Η συνεργασία πνευματικών ομάδων σε ισότιμη βάση και με κοινό στόχο την Αγάπη, τη διδαχή και την προσφορά, έχει τη δυνατότητα να φέρει καρπούς ενότητας και αδελφοσύνης, ξεπερνώντας κάθε περιορισμένο τρόπο σκέψης και κατεστημένο τρόπο μεταφοράς και διάχυσης της Μίας Αλήθειας.
Οραματιζόμαστε μια κοινωνία που να βασίζεται στο κοινοτικό κύτταρο, με ένα σύστημα κοινωνικής οργάνωσης που θα καλύπτει τις ανάγκες διαβίωσης του ανθρώπου με πρόνοια και όχι με σκοπό το κέρδος. Ο άνθρωπος να ζει και να εργάζεται με προσωπική και κοινωνική ελευθερία. Ένας κόσμος όπου ο πόνος, η βία, η θλίψη, το ψέμα, το μίσος, η έχθρα και η ζήλια είναι καταστάσεις που οι πολίτες θα τις βιώνουν στα θέατρα και στις τραγωδίες και όχι στην καθημερινότητά τους.
Μια κοινωνία ανθρωποκεντρική γεμάτη ευωδιές και χρώματα όπου τα παιδιά παίζουν, οι έφηβοι εργάζονται, οι ενήλικες ερευνούν, μορφώνονται και δημιουργούν και οι γέροντες διδάσκουν.
Μια κοινωνία που θα αποτελείται από ανθρώπους που αγωνίζονται για την επικράτηση της Αγάπης της Αλήθειας, της Ομορφιάς, της Δικαιοσύνης έχοντας καθαρό νου, καρδιά και συνείδηση.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.